Cum te ajută medicul stomatolog să previi?

Pentru că este mai ușor să previi decât să tratezi, discutăm despre ce înseamnă profilaxie dentară: un set de pași care previn apariția cariei dentare și a bolii parodontale. În plus, aceste proceduri ajută la oprirea din evoluție și evitarea complicațiilor, în cazul în care aceste boli au apărut deja.
Profilaxia poate începe acasă, prin prevenție primară: o spălare corectă pe dinți, folosirea unei paste și a unei periuțe potrivite, alături de apa de gură și ața dentară. Detartrajul acasă sau folosirea bicarbonatului pentru a înlătura tartul dentar nu sunt recomandate și nu au efectul de care vă puteți bucura la cabinetul stomatologic, prin folosirea unor aparaturi avansate.

Pachetul de profilaxie și igienă orală presupune: detartraj complet cu ultrasunete, periaj profesional, igienizare, fluorizare și sigilări dentare. Beneficiile acestor proceduri sunt numeroase:

Detartrajul cu ultrasunete înlătură depozitele de tartru în întregime și nu produc leziuni sau sensibilități ale dinților după procedură.
Periajul profesional este realizat cu paste speciale și îndepărtează placa dentară de după detartraj, dar și eventuale pete și colorații de pe dantură.
Igienizarea vine în completarea primelor două și presupune suflarea unui jet puternic de apă, aer și bicarbonat de sodiu pentru a pătrunde în spațiile inter dentare și sub gingivale
Ultimul pas al ședinței este fluorizarea, în care vă aplicăm geluri de protecție cu fluor sau proteine din lapte, pentru a întări smalțul dentare și a proteja dinții.
Sigilările dentare împiedică apariția cariilor.

Ai nevoie de un sfat sau vrei să faci o programare?

Toate aceste instrumente dentare fac parte din tratamentul profilactic, prin care se pot preveni complicații serioase ale danturii, precum: căderea dinților, apariția cariilor, a gingivitei și nu numai. Începe prevenția acasă și completează sănătatea danturii tale cu o vizită la cabinet.
Hai să avem grijă de dantura ta, împreună! Ne găsești pe: Calea Floreasca, nr. 74, sector 1, București; telefon 0724 412 222 și e-mail: office@cocerhan.ro.

Garanția Calității
  • Toate manoperele beneficiază de garanție
  • Folosim cele mai bune materiale și tehnologii
  • Lucrăm în condiții sigure pentru a satisface orice exigență

Beneficiile serviciilor efectuate de clinica dentară Doctor Cocerhan

PROFESIONALISM

O echipă specializată,
pasionată și cu
experiență vastă, care
înțelege că tu ești cel
mai important.

FĂRĂ DURERE

Ne asigurăm cu nu vei
suferi neplăceri cauzate
de execuție. Tu stabilești
ritmul, noi îți oferim
profesionalismul.

TEHNOLOGIE

Aparatură și tehnologie
nouă, pentru un confort
cât mai ridicat. Intervențiile
sunt sigure, nedureroase și
eficiente.

DEDICARE

Îți oferim tratamente
conturate în jurul
nevoilor și preferințelor
tale, cu cele mai
bune soluții la îndemână.

Ai nevoie de un sfat sau vrei să faci o programare?

TOP
× Discută cu noi pe Whatsapp