Ce este parodontologia?

Parodontologia este o parte a odontologiei care tratează parodontoza, o afecțiune stomatologică gravă. Netratată la timp sau tratată incorect, aceasta poate duce la pierderea dinților. Este o problemă de natură infecțioasă, prin care bacteriile din cavitatea bucală afectează gingia și țesuturile de susținere a dinților.
Simptomele pot fi identificate ușor: sângerări gingivale în timpul periajului, respirație urât mirositoare și senzație de durere sau de dinți sensibili / care se mișcă.
Din fericire, un consult la cabinetul stomatologic poate determina în ce stadiu este afecțiunea și care sunt soluțiile pentru tratament. Avem tehnologii avansate care includ terapia laser și tratamente complexe care te ajută să scapi de probleme. În funcție de cât de avansată este afecțiunea, vom stabili alături de dumneavoastră dacă sunt necesare și intervenții chirurgicale și de curățare profundă a pungilor parodontale.

La Clinica Dentară Doctor Cocerhan ne ocupăm de parodontologie astfel:

identificăm factorii care au declanșat afecțiunea
examinăm gingiile și determinăm stadiul în care se află boala și gradul de inflamație
facem un examen radiologic
măsurăm adâncimea pungilor parodontale

Ai nevoie de un sfat sau vrei să faci o programare?

Pentru a începe tratamentul, facem o igienizare dentară profesională: detartraj și surfasaj, sub anestezie topică sau locală, utilizând aparatul de ultrasunete cu anse subțiri din titan, completat de instrumentar manual. Astfel, tratăm gingivita îndepărtând depozitele de tartru radicular.
Urmează chiuretajul și decontaminarea laser, o metodă care înlocuiește bisturiul și suturile. Acționăm cu lumină laser pe suprafețele afectate – singura metodă dovedită clinic prin care se îndepărtează microbii din profunzimea pungilor parodontale și din cementul radicular. Apoi, cu o piesă specială de biostimulare atașată laserului, grăbim vinderea și regenerarea țesutului parodontal. Rezultatele pot fi menținute ani de zile dacă se acordă o atenție deosebită igienii orale zilnice și controalelor stomatologice periodice.
Hai să avem grijă de dantura ta, împreună! Ne găsești pe: Calea Floreasca, nr. 74, sector 1, București; telefon 0724 412 222 și e-mail: office@cocerhan.ro.

Garanția Calității
  • Toate manoperele beneficiază de garanție
  • Folosim cele mai bune materiale și tehnologii
  • Lucrăm în condiții sigure pentru a satisface orice exigență

Beneficiile serviciilor efectuate de clinica dentară Doctor Cocerhan

PROFESIONALISM

O echipă specializată,
pasionată și cu
experiență vastă, care
înțelege că tu ești cel
mai important.

FĂRĂ DURERE

Ne asigurăm cu nu vei
suferi neplăceri cauzate
de execuție. Tu stabilești
ritmul, noi îți oferim
profesionalismul.

TEHNOLOGIE

Aparatură și tehnologie
nouă, pentru un confort
cât mai ridicat. Intervențiile
sunt sigure, nedureroase și
eficiente.

DEDICARE

Îți oferim tratamente
conturate în jurul
nevoilor și preferințelor
tale, cu cele mai
bune soluții la îndemână.

Ai nevoie de un sfat sau vrei să faci o programare?

TOP
× Discută cu noi pe Whatsapp