Estetică Facială

Testimoniale

Angela Moroșanu, Atletă internațională

Deși călătoresc foarte mult în străinatate și am posibilitatea să merg oriunde la dentist, aleg să vin la Clinica Doctor Cocerhan pentru că știu că aici sunt pe cele mai bune mâini. Mereu am ales calitatea și performanța, de aceea cred că am rezonat atât de bine cu acest loc.
Atenția la detalii, răbdarea cu care sunt tratată și aparatura modernă sunt principalele elemente pentru care vă recomand cu drag să veniți în acestă clinică.

citeste mai mult..

Andra Petrescu, Jurnalist

Dl. Dr. Cocerhan a reușit să imi schimbe percepția față de mersul la dentist. Calm, atent la detalii și foarte răbdator, mi-a explicat unde și de ce este nevoie de o intervenție stomatologică. În plus, mi-a prezentat toate solutiile, inclusiv pe cea pe care a considerat-o potrivită pentru mine, astfel încât să am toate informațiile înainte de a face o alegere. Cât despre cabinet, un loc primitor, cald, care te face să uiți că ești la stomatolog.

citeste mai mult..

Andreea Teodora

Aside from his excellent skills and amazing results, Dr. Cocerhan has a great way of treating every one of his patients like a friend. I know this might sound crazy, but I felt like home in a dental clinic. 😁
Also, very nice & clean location, and high-tech equipment.

Matheus Junkmann

I've been recently to Dr Cocerhan for a full set of veneers & he did an amazing job! It changed my life! It worth the effort to come from Germany because i had all the treatments in the same day and the veneers were ready really fast. Also the price/quality raport is on point & the guys from the clinic arranged my stay in Bucharest and the airport transfer. I totally recommend him!

citeste mai mult..

Andreas Mihai

Was afraid to go to the dentist until I met Dr. Cocerhan. Now I can smile and laugh with my mouth open.. you know what I mean?

Alexandra Ursachi

Recomand cu incredere ! Experienta avuta la cabinetul dlui doctor tine de domeniul ineditului.A fost uimitor sa descopar ca se poate sa treci prin proceduri medicale fara absolut nicio urma de durere. Ineditul s-a intamplat in cazul implanturilor cand dupa o “cura de informare consistenta” din diferite surse am pasit in cabinetul dlui doctor pregatita pentru un film horror. Tin sa multumesc atat dlui doctor cat si echipei care intr-o nota complexa de profesionalism dar si de prietenie au facut tot posibilul sa ma incurajeze, sa imi explice cu multa rabdare si empatie etapele prin care voi trece si sa ma asigure de faptul ca informatiile mele provin dintr-un “alt film”. Ca atare, interventia s-a desfasurat mult peste asteptarile mele, dar in sensul bun. Fara nicio urma de durere sau disconfort, intr-un timp relativ scurt, atat de scurt incat nu am reusit nici sa imi dau seama ce s-a intamplat, am iesit din cabinetul dlui doctor jenata de tot zbuciumul psihic pe care mi l-am exprimat inainte de interventie, dar cu doua implanturi perfect inserate in gingie, fara taieturi sau sange ori alte imagini dramatice pe care mi le imprimasem anterior in minte. Mai mult decat atat, in sala de asteptare am cunoscut o doamna trecuta demult de prima tinerete, care a tinut sa imi povesteasca experienta ei cu cele 7 sau 8 implanturi care fusese un real succes. Multumirea ei i-o puteai citi in ochi, iar increderea pe care si-o recapatase in ea datorita faptului ca pentru ea proteza nu mai reprezenta o optiune era formidabila. Imi amintesc ca imi tot repeta “ doctorul asta are maini de aur” . Finally, geniala echipa, mult profesionalism, dedicatie maxima asupra pacientului si a calitatii interventiei, aparatura de ultima generatie, cu alte cuvinte 5 stars;)

citeste mai mult..

Roni Cazacu

Am asteptat cativa ani dupa o extractie a unui molar de minte sa prind curajul de a face acest pas la un alt medic stomatolog, cu toate ca era necesar; insa amabilitatea, profesionalismul si devotamentul dansului fata de meseria pe care o are ( pentru ca facusm diverse alte interventii la dansul) m-au facut sa imi iau inima in dinti. Spun cu toata increderea si bunavointa ca am ramas mai mult decat placut impresionata de rapiditatea extractiilor si de faptul ca nu am simtit nici macar un gram de durere in timpul procedurilor si nici dupa, nefiind nevoita sa iau nici macar un anti-inflamator, respectand doar indicatiile dansului.
Un mediu extraordinar de placut si profesionalism la un nivel inalt.

citeste mai mult..

Simona Horodincu

Experienta mea a fost minunata in acest cabinet. Am fost pentru un simplu detartraj, dar la indemnul doctorului mi-am rezolvat multe alte probleme, printre care un exces de gingie la dintii din fata. Zambetul meu arata minunat acum si am fost foarte incantata ca am urmat sfatulul doctorului.
De asemenea cabinetul arata impecabil, aparatura este de ultima generatie si preturile mai mult decat decente. Ce am apreciat in mod deosebit, au fost explicatiile oferite cu mult calm la fiecare procedura.
Recomad cu incredere acest cabinet, eu peronal, am devenit un client fidel.

citeste mai mult..

TOP
× Discută cu noi pe Whatsapp