Tehnologii

Laser LITEMEDICS

Laser diodă de ultimă generație

LITEMEDICS Prime este un device care pune în prim-plan tratamentele de calitate, fiind complex si puternic, cu o lungime de undă de 980nm si 12W.

Laserul dioda este cea mai modernă inovație în stomatologie, adresându-se medicilor pasionați de tehnologie. El înlocuieste de cele mai mute ori freza, bisturiul sau medicamentele, fiind utilizat în implantologie, parodontologie, tratamente de canal, chirurgie, terapia durerii, biostimulare sau albirea dinților.

VDW Connect Drive

Motor endodontic smart

VDW Connect este un motor endodontic smart de ultimă generație.

Acesta controlat de un soft instalat pe un iPAD, care asigură un tratament de canal precis printr-un singur instrument. Cu funcția Auto-Stop-Reverse endomotorul detectează atingerea limitei cuplului, eliminând posibilitatea fracturării instrumentului în canal și asigurând un rezultat predictibil al tratamentului.

VDW Raypex 6

Apex locator

Raypex 6 dispune de o tehnologie avansată și de o interfață inteligentă care ajută medicul în determinarea precisă a lungimii canalului radicular, oferind pacienților siguranța unui tratament corect și complet.

Sterilizatoare

de ultimă generație

În clinica Doctor Cocerhan respectăm cu strictețe cele mai exigente norme de decontaminare și sterilizare a instrumentarului și a câmpului de lucru, astfel încat, toate manoperele să se desfășoare în condiții de igienă maximă.

SEILER

Microscop dentar

Microscopul dentar SEILER (USA) este un instrument de mare precizie care ajută medicul în realizarea unor manopere calitative și de mare finețe. Asigurând o mărire de până la 25 de ori, structurile anatomice inaccesibile ochiului uman devin clare, și ușor de abordat.

Carl Zeiss

Lupe

Datorită magnificației câmpului vizual, se pot observa detalii amănunțite greu accesibile ochiului uman și, astfel, pacientul beneficiază de tratamente precise și îmbunătățite.

ZOOM! Advanced Power

Lampă albire

Lampa ZOOM! de la Philips reprezintă un sistem avansat și eficient de albire în cabinet și folosește o sursă de lumină LED care activează gelul aplicat pe suprafața dinților. Utilizând acest procedeu se obține o albire spectaculoasă de până la 8 nuanțe în doar 60 de minute, fară sensibilitate după procedură și fară alte riscuri.

Camera intraorală

Imagini amănunțite

Camera intraorală este device-ul perfect pentru a oferi atât medicului, cât și pacienților, imagini amănunțite din cavitatea orală, direct pe monitor, ajutând la precizia diagnosticelor. De asemenea, în cadrul clinicii noastre, pacienții beneficiază de un set de fotografii before & after la toate manoperele efectuate.

iChiroPRO

Fiziodispenser

iChiroPRO este un sistem modern și inovativ pentru implantologie și chirurgie dentară, controlat cu ajutorul iPad-ului și echipat cu cele mai eficiente instrumente de pe piață.

PRGF-ENDORET

Centrifuga

Pentru a grăbi vindecare implanturilor și regenerarea țesuturilor faciale, este necesară recoltarea unei mici cantități de sânge de la pacient. Sângele este centrifugat și procesat pentru obținerea plasmei bogate în factori de creștere. Aceste proteine sunt apoi aplicate în zona unde regenerarea sau vindecarea țesutului este necesară.

TOP
× Discută cu noi pe Whatsapp